Gratis verzending vanaf €50 | Gratis retourneren uit de Benelux

Gratis verzending vanaf €50

Slipperoutlet.nl verzendt naar de volgende landen:
  • Nederland
  • België
  • Luxemburg
Slipperoutlet.nl verzendt gratis bij bestellingen boven €50,-. Bij bestellingen onder de €50,- wordt voor afleveradressen binnen Nederland €5,- verzendkosten in rekening gebracht en €7,- voor afleveradressen in België en Luxemburg.
Een bestelling wordt normaal gesproken binnen 5 dagen (binnen opeenvolgende werkdagen) door ons aangeboden ter verzending bij DHL. Nadat jouw bestelling door DHL bij ons is opgehaald ontvang je een track & trace code. Houd er wel rekening mee dat het enkele uren kan duren voordat deze link werkt.

Bezorgproces DHL
Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst, ontvang je van DHL een email. Dan heb je direct online de keuze voor een bezorgdatum, tijdvenster en locatie. De dag voor bezorging ontvang je een email met het geplande bezorgmoment. Komt dat moment toch niet goed uit, dan kun je direct online een ander moment of locatie kiezen (tot 23:59 uur).
Je kunt ook aangeven het pakket rechtstreeks bij de buren af te willen laten leveren. Zorg er dus voor dat je jouw e-mailadres duidelijk invult.

Bezorger gemist?
Indien je de bezorger hebt gemist, ontvang je een mail. Als je niets doet, probeert de bezorger het de volgende dag nog een keer. Maar je kunt desgewenst via de link in de email aangeven dat je jouw pakket de volgende dag wilt afhalen bij het dichtstbijzijnde DHL ServicePoint. Je kunt er ook voor kiezen om jouw bezorgmoment te wijzigen of een andere locatie op te geven (tot 23:59 uur).

Notificaties en moment wijzigen
Tijdens het bezorgtraject kunt u ook notificaties instellen voor relevante momenten. U kunt zelfs meermaals het bezorgmoment wijzigen.

Algemene bezorgtijden
  • Maandag t/m donderdag: tussen 11.00 en 21.00 uur
  • Vrijdag en zaterdag: tussen 11.00 en 15.00 uur