Gratis verzending vanaf €50 | Gratis retourneren uit de Benelux
Kort samengevat:
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren uit de hele BeNeLux via een DHL Servicepunt
  • Meld jouw retour aan via email + via de DHL Retouren-pagina
  • Vul een retourbon in en stop deze in de originele doos
  • Ontvang jouw betaalde geld terug
  • Ruilen is niet mogelijk
Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, stuur je ons (customercare@slipperoutlet.nl) een mail om ons op de hoogte stellen van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen. Vergeet daarbij niet om jouw ordernummer te vermelden. Je kunt desgewenst hiervoor ook het Europese modelformulier gebruiken.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mail te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Als jij de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die jij tot op dat moment hebt gedaan retour, met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering. Jij bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Wij storten zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontbinding, het aankoopbedrag terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zal voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. (NL L 304/84 Publicatieblad van de Europese Unie 22.11.2011).

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als u de goederen terugstuurt, voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Je ontvangt direct na jouw bestelling een orderbevestiging. Hierin staat ook een link naar het Europese modelformulier.

Vanaf het moment van thuisbezorging heb je 14 dagen de tijd om jouw producten te retourneren. Ruilen is helaas niet mogelijk. De producten dienen ongebruikt en onbeschadigd en voorzien van alle originele labels geretourneerd te worden. Knip de labels dus niet los tijdens het passen! Wij geven dan binnen uiterlijk 10 werkdagen na ontvangst van het pakket opdracht om het aankoopbedrag terug te storten op dezelfde rekening als de rekening waarvan het artikel is betaald.

Retourneren enkel vanuit NEDERLAND, BELGIE en LUXEMBURG (gratis):

  • Vul de retourbon in die is meegeleverd in jouw pakket.
  • Verpak de artikelen in de originele doos, inclusief de retourbon, de bijbehorende orderbevestiging en alle eventueel bijgevoegde accessoires en/of onderhoudsproducten.
  • Ga naar de DHL Retouren-pagina en vul de gevraagde gegevens in:
  1. bij Referentie vul je jouw ordernummer in dat bij het pakket hoort
Als je jouw gegevens hebt gecontroleerd, klik je op ‘Versturen’. Je ontvangt dan een email met een formulier waarmee je het pakket via een DHL Servicepunt kunt retourneren.

Let op: je verstuurt het pakket naar Bleecker, inzake Slipperoutlet.nl

* Het is ook mogelijk om via post.nl of een andere vervoerder uw pakket terug te sturen. Zorgt u in dat geval wel voor een duidelijke adressering: Bleecker, inz. Slipperoutlet, Einsteinweg 25, 3404 LH IJsselstein. U betaalt dan zelf de verzendkosten.